Με τη βαλίτσα γεμάτη συνταγές

stathis post

«Από παλιά με τον Θωμά διοργανώναμε θεματικά δείπνα με φίλους, όπου μας μαγείρευε ο ίδιος, είναι σεφ. Κάποια ήταν αρχαιοελληνικά, κάποια τελείως διαφορετικά και άσχετα. Σιγά σιγά αυτή την πλάκα αποφασίσαμε να την κάνουμε πιο επαγγελματικά. Μαζί δημιουργήσαμε το The Philosopher’s Stove, διοργανώνοντας θεματικά popup dinners στο Λονδίνο. Καταλήξαμε κυρίως στην αρχαιοελληνική κουζίνα, γιατί θέλαμε να προσφέρουμε κάτι καινούργιο και ιδιαίτερο ακόμη και γι’ αυτή την πόλη, όπου μπορεί κανείς να βρει σχεδόν τα πάντα!

Γουστάρω να το κάνω, γιατί είμαι με πολύ καλούς φίλους και το διασκεδάζω, δεν το βαριέμαι, γιατί πέτρα που κυλάει χορτάρι δεν πιάνει, από μαγαζί σε μαγαζί, από εστιατόριο σε εστιατόριο, από πόλη σε πόλη. Εννοείται βέβαια ότι γουστάρω να το κάνω επειδή είμαι και λιχούδης.

Η τωρινή μου απασχόληση είναι το Philosopher’s Stove και διάφορα γραψίματα, οπότε μπορώ να ταξιδεύω και να περνώ τον χρόνο μου όπου θέλω. Εδώ και καιρό βρίσκομαι στη Μαδρίτη, ως ερωτικός μετανάστης. Κατά τα άλλα, μ’ ένα μπαγκάζι στο χέρι και το αύριο είναι μια καινούργια μέρα».

Στάθης, popup εστιατόριο, ΔΕΘ-HELEXPO

Αυτή η εγγραφή δημοσιεύτηκε στις προσωπα.

Σχολιάστε