«Μας αρέσει, γιατί δεν έχει κανόνες»


skg ex2
Ξεχειλίζουν από ενέργεια. Οι παραστάσεις τους είναι μικρές εκρήξεις χαράς. Αν είστε τυχεροί, θα τους πετύχετε στους δρόμους της πόλης. Είναι οι SKGers, ναι, όπως λέμε Θεσσαλονίκη.

«Μας αρέσει αυτό που κάνουμε, γιατί δεν έχει κανόνες. Πατάς σε μια βάση και πρέπει να βγάλεις κάτι ωραίο, από εκεί και πέρα το κάνεις όπως θες, βάζεις όποια κίνηση θες. Αυτό είναι ελευθερία.

Όλα όσα κάνουμε είναι στην κουλτούρα του hip hop. Όμως έχουμε άλλο στιλ ο καθένας, ο Μαρκ για παράδειγμα κάνει hip hop, εγώ break, μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο και χτίζουμε τις χορογραφίες μαζί, όλη η ομάδα. Όταν βλέπουμε ότι ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται, καταλαβαίνουμε ότι κάτι πρέπει να αλλάξουμε, να βάλουμε κι άλλη ενέργεια.

Είμαστε από 18 μέχρι 21 χρονών, αλλά έχουμε δει στο εξωτερικό και ανθρώπους που χορεύουν σε μεγάλη ηλικία. Όπως κάποιος που άρχισε στα 64 και χορεύει ακόμα στα 68 του.

Πολύς κόσμος ενδιαφέρθηκε για τον χορό όταν μας είδε, μας πλησιάζουν, ρωτάνε. Αυτό το ενδιαφέρον του κόσμου σε κάνει να προχωράς, είναι το καλύτερο συναίσθημα για μένα».

Γιάννης, Αριστοτέλους

Αυτή η εγγραφή δημοσιεύτηκε στις προσωπα.

Σχολιάστε